16 / 04 / 2024

Boytorun Architects MIPIM 2018'de boy gösteriyor!

Boytorun Architects MIPIM 2018'de boy gösteriyor!

Boytorun Architects, 13-16 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2018 fuarında ziyaretçilerini bekliyor..



Türkiye’nin farklı bölgelerinde pek çok kurumsal firmanın mimari ve iç mimari projelerine imza atan Boytorun Architects, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2018 fuarında stant açtı. Firma farklı işlevlerdeki güncel projeleri ile fuarda boy gösterdi.

Mimar Yudum Boytorun ve Mimar Semih Boytorun’un öncülüğünde kurulan Boytorun Architects, son yıllarda üzerinde çalıştığı ofis, yurt, konut, turizm ve ticari fonksiyonlardaki projeleri ve genel anlamda verdikleri tüm danışmanlık hizmetlerini, “Dünyanın Şehircilik Haritası Değişiyor” temasıyla MIPIM’de ziyaretçilerle paylaşıyor. 

MIPIM Fuarı’nda 2008 yılından bu yana birçok kez hem ziyaretçi hem de katılımcı olarak yer alanBoytorun Architects, bu sene “P1–F34” numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.

13 Mart'ta başlayan ve toplam 19 bin metrekarelik alanda 3 bin 500 geliştirici, 2 bin 450 şirket, 2 bin mimar ve 500 yerel yönetimin temsil edileceği dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonu MIPIM Fuarı, 16 Mart'a kadar Fransa’nın Cannes şehrinde, Palais des Festivals’ta gerçekleşmeye devam ediyor. 

Güncel ofis, konut, turizm ve ticari yapıları ve öğrenci yurdu projeleri ile MIPIM Fuarı’nda yer alan Boytorun Architects’ten Mimar Yudum Boytorun, önceki senelerde öğrenci yurtları özelinde yeni iş birlikleri sağlama fırsatı elde ettikleri fuardan bu sene de yeni bağlantılar ve verimli ilişkiler edinerek dönmeyi hedefliyor.

Mimar Yudum Boytorun, “MIPIM’i uluslararası belediyelerin ve özel kuruluşların mimar ve şehir plancılarla sağlıklı işbirlikleri kurabildikleri bir platform olduğu için de çok önemsiyoruz. Türkiye’den de belediye ölçekli katılımların artmasını takdir ediyor, hem yerel hem de uluslararası ölçekte belediyelerle ve özel kuruluşlarla yeni işbirliklerine açık olduğumuzu vurgulamak istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulunarak fuarın aynı zamanda, uluslararası platformda yapım aşamasında ya da yapımı tamamlanmış onlarca projeyi inceleme, satış-pazarlama ayaklarını çok kısa bir süre içerisinde gözlemleme, farklı bakış açılarını değerlendirme imkanı sağladığını söyledi.

 


Geri Dön