25 / 04 / 2024

Boztepe Yapı 3 Temmuz'da basın toplantısı düzenliyor!

Boztepe Yapı 3 Temmuz'da basın toplantısı düzenliyor!

Halil İbrahim Boztepe ve Serkan Boztepe, İstanbul’un merkezi semtlerinde gayrimenkul projeleri geliştirmek için artık Boztepe Yapı çatısı altında birlikte faaliyet gösterecek. Boztepe Yapı 3 Temmuz'da basın toplantısı düzenleyecek.



Türk ve uluslararası inşaat ve gayrimenkul sektöründe 1996 yılından beri mimarlık ve mühendislik hizmetleri sunan ve sektörün önde gelen projelerine imza atan inşaat mühendisi Halil İbrahim Boztepe ve mimar Serkan Boztepe, mimarlık ve mühendislik hizmetlerini sürdürmenin yanı sıra İstanbul’un merkezi semtlerinde gayrimenkul projeleri geliştirmek için artık Boztepe Yapı çatısı altında birlikte faaliyet gösterecek.


Gayrimenkul geliştirme ve pazarlama alanında hizmet verecek Boztepe Yapı’nın yeni dönem hedefleri ile İstanbul'un en değerli ve en eski semtlerinde hayata geçireceği yeni projelerini anlatmak üzere, Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda, siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.  

Saygılarımızla, 


Tarih: 3 Temmuz 2014, Perşembe

Yer: Double Tree By Hilton Avcılar

Kayıt & Karşılama: 10.00 – 10.30

Toplantı Başlangıç: 10.30


Geri Dön