23 / 04 / 2024

Boztepe Yapı İstanbul'un ünlü semtlerini dönüştürecek!

Boztepe Yapı İstanbul'un ünlü semtlerini dönüştürecek!

Aralarında Ağaoğlu, Varyap, Torunlar ve Fer Yapı' nın olduğu Türkiye' nin önde gelen müteahhitlik firmalarına müşavirlik hizmeti veren Boztepe Yapı, İstanbul' un ünlü semtlerini dönüştürecek.




Aralarında Ağaoğlu, Varyap, Torunlar, Fer Yapı'nın olduğu Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarına müşavilik hizmeti veren Boztepe Yapı, İstanbul'un ünlü semtlerini dönüştürecek. Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe, inşaat sektöründe 20 yıllık deneyimlerini bundan sonra mimar Serkan Boztepe ile birlikte Boztepe Yapı çatısı altında yürüteceklerini söyledi. Boztepe Yapı ile birlikte İstanbul'un eski ve değerli lokasyonlarında projeler geliştirmeyi hedeflediklerini aktaran Halil İbrahim Boztepe, "Özellikle Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe'de, Kadıköy'de ise Koşuyolu Acıbadem ve Suadiye semtlerinde butik projeler geliştirmek istiyoruz" dedi. Koşuyolu'nda 59 daire, Suadiye'de 2 parselde 60 daire, Salacak'ta deniz manzaralı 12 proje geliştireceklerini aktaran Boztepe, "İlk etabı 12 milyon TL'ye mal olması beklenen Koşuyolu projesine yü sonunda başlayacağız" diye konuştu. Boztepe, ayrıca Avrupa Yakası'nda Fatih, Şişli, Bakırköy ve Beşiktaş'ta var olan eski ve güvensiz yapıları da güvenli hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 


Balance Güneşli, İstwest, Ağaoğlu My World, Maslak 1453 Varyap Meridian, Selenium Ataköy gibi pek çok projeye müşavirlik hizmeti verdiklerini anlatan Boztepe, Türkiye'deki marka müteahhitlik firmalarının yüzde 80'nine hizmet verdiklerini aktardı. 

Başbakan beğenmedi İBB'nin yeni binası durdu Boztepe, şirketin mimarlık kolu Boztepe Mimarlık'ın ise, Adapazarı Sapanca Gölü kenarında, göl manzaralı 400 daireli butik konak projesinin mimari tasarım çalışmalarını tamamladığını söyledi. Halil İbrahim Boztepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Seyrantepe'de çelik konstrüksiyonla yapılacak olan 66 katlı yeni merkez binasının müşavirliğini üstlendiklerini ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tasarımı beğenmemesi üzerine projenin şimdilik durdurulduğunu söyledi. 



Dünya


Geri Dön