16 / 04 / 2024

Bozüyük'e yeni yollar yapılıyor!

Bozüyük'e yeni yollar yapılıyor!

Bozüyük Yeni Mahalle'de Abdullah Sokak'a paralel olarak, imar planına uygun olarak Kabak Deresi Sokak ile eski Atalay Kiremit Fabrikası arasında kalan Aziz Usta Sokak'ta yol açma çalışması yapılarak düzenleniyor.




Bozüyük ilçesinde, yeni yapılaşmaya ve imar planına uygun olarak yapılan çalışmalarla yeni yollar açılarak hizmete sunuluyor. 


Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilce genelinde yürütülen yol düzenleme çalışmaları kapsamında, açılan yeni yollar trafik akışını rahatlatarak vatandaşların ulaşımını kolaylaştırıyor. Bozüyük'te Saraycık mevkiinde 728 konut, cami, okul ve sosyal tesisler olarak yapımına başlanan ve tüm hızıvla devam eden  TOKİ  konutlarının ilce ile bağlantısını sağlayacak olan yol yapım çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalara paralel olarak yine belediye ekipleri tarafından Yeni Mahalle'de Abdullah Sokak'a paralel olarak, imar planına uygun olarak Kabak Deresi Sokak ile eski Atalay Kiremit Fabrikası arasında kalan Aziz Usta Sokak'ta yol açma çalışması yapılarak düzenleniyor. 


Eskişehir Anadolu


Geri Dön