26 / 04 / 2024

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.



Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
TİCARET A- Yürülükteki mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ A-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vea raziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.


Geri Dön