25 / 04 / 2024

MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadhim Saleh T. Lafı tarafından kuruldu.



MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadhim Saleh T. Lafı tarafından kuruldu.

Lafı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Her türlü taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak. Kendi hesabına araziler ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazilere kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. 3 - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabanca turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4 - Her türlü seyahat acenteleri kurmak. Kurulmuş acentelere ortak olmak. 5 - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 6 - Şirket her türlü bilardo, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 7 - Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 8 - Ticari amaçlı her türlü motorlu araçlar kiralama hizmetleri vermek. 9 - Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemelerinin (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik) alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 10- Hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, kot pantolonları ve gömlekler, her türlü diğer hazır giyim eşyalarının alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 11- Her türlü bisiklet, motosiklet ve yedek parçalarının ithalatını ve ticaretini yapmak. 12- Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, radyo, mutfak robotları, elektrik süpürgesi, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 13- Her türlü gıda maddelerinin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 14- Cep telefonu, telsiz telefon ve bunlarla ilgili tüm aksesuarların alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 15- Şirket ihtiyacı için gayrimenkuller ve binek taşıt araçları alabilir. Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için borçlanabilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir. Şirket gayrimenkullerini ipotek ettirebilir. Üçüncü şahısların mal varlıklarını şirket borçları için ipotek olarak teminat dahi gösterebilir. Şirket adına kayıtlı menkul ve gayrimenkulleri rehin edebilir. İpoteklerin terkinini talep edebilir.


Geri Dön