25 / 04 / 2024

Brent petrol düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 24 Haziran 2022 petrolün varil fiyatı...

Brent petrol düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 24 Haziran 2022 petrolün varil fiyatı...

Brent petrol fiyatı bugün de düşmeye devam ediyor. Petrol fiyatları üzerindeki resesyon baskısı fiyatları aşağı çekiyor. Peki brent petrol ne kadar? Bugün petrol fiyatları kaç dolar? İşte 24 Haziran 2022 petrolün varil fiyatı...



Brent petrol fiyatlarındaki düşüş hafatnın son işlem gününde de devam ediyor. ABD Merkez Bankası ilk sırada olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde artan enflayon ile beraber uygulanan sıkı para politikası ekonomide resesyon beklentisi oluşturuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön