16 / 04 / 2024

Petrolün varil fiyatı gündeme damga vurdu: Brent petrol düştü! Petrolün varili bugün ne kadar? 10 Mayıs brent petrol!

Petrolün varil fiyatı gündeme damga vurdu: Brent petrol düştü! Petrolün varili bugün ne kadar? 10 Mayıs brent petrol!

Petrolün varil fiyatı bugün gündeme damga vurdu. Petrolün varil fiyatı bugün sert düştü. Dün brent petrol dün 112 dolar seviyesinde işlem görürken bugün düşüşe geçti. Peki petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 petrol fiyatları...



Petrolün varil fiyatı geçtiğimiz hafta yükselişe geçti ve 112 dolar seviyesine kadar yükseldi. Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkisi olan petrolün varil fiyatındaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kaç dolar? 10 Mayıs 2022 brent petrol ne kadar? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön