26 / 04 / 2024

brent petrol ne kadar

brent petrol ne kadar

Brent petrol, küresel ekonomik yavaşlamaya yönelik endişelerin piyasada asılı kalmaya devam etmesiyle dalgalı bir haftanın ardından düşmeye devam ediyor. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte 21 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol bugün kaç dolar? Brent petrol fiyatı 20 Ekim 2022…

Bugün Brent petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda 92,91 dolar şeklinde işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 19 Ekim 2022

Bugün brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 90,28 dolardan işleme giriyor. İşte detaylar…

Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? 18 Ekim 2022 brent petrol

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda bugün itibarıyla 92,30 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol bugün kaç dolar? Brent petrolün varili ne kadar? 17 Ekim 2022

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda bugün 92,69 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol fiyatları çakılıyor! Benzin ve motorine indirim mi geliyor?

OPEC+ üyelerinin petrol üretiminde kısıtlama kararının ardından fiyat yükselişine geçen brent petrol, haftayı yüzde 3,11 düşüş ile kapattı. Yaşanan bu düşüş ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim beklentisi oldu. İşte detaylar…

Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol fiyatı 14 Ekim Cuma düştü mü, yükseldi mi?

Dün 94,92 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 94,57 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol 14 Ekim Cuma günü, düştü mü, yükseldi mi?

Bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol varil fiyatı düştü mü? 13 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatlarında son durum merak ediliyor. Dün 95,17 dolara yükselen brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte 13 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı...

Resesyon endişesi petrolü vurdu! Brent petrol düşüyor! 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı ne kadar?

ABD Başkanı Joe Biden'ın resesyonun 'çok hafif' de olsa mümkün olabileceğini söylemesi ile brent petrol varil fiyatı bugün düşmeye başladı. Peki 12 Ekim 2022 brent petrol fiyatı ne kadar?

Brent petrolde rekor! İki haftada yüzde 16 arttı

Brent petrolün varil fiyatı, piyasalarda arz tedirginliklerinin tekrar gün yüzüne çıkması ile birlikte son iki haftada yaklaşık yüzde 16 artış gösterdi. İşte detaylar…

Brent petrol 92 doları geçti! 7 Ekim 2022 brent petrolde son dakika gelişmeleri

Brent petrol bugün 92 doları geçti. Petrol üretiminde günlük 2 milyon varil kesintiye gidilecek. Gelen haber sonrası Brent petrolde 1 dolarlık yükseliş görüldü ve 92 doları geçti. İşte son dakika gelişmeler...

Brent petrol yükseliyor! Brent petrol bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı

Benzin ve motorine gelen zamların ardından brent petrol fiyatı merak edilmeye başladı. Geçtiğimiz hafta 83 doalra kadar gerileyen brent petrol varil fiyatı bu hafta yükselişe geçti. Peki brent petrol varil fiyatı ne kadar? Brent petrol varili kaç dolar? İşte 6 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı...

Brent petrol yükseliyor! Brent petrol bugün ne kadar? 4 Ekim 2022 brent petrol fiyat listesi

Brent petrol varil fiyatı dün 89,78 dolara kadar yükselirken bugün yükselişe geçti. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar oldu? İşte 4 Ekim 2022 brent petrol varil fiyat listesi.

Brent petrol ne kadar oldu? Güncel brent petrol fiyatı! Brent petrol kaç dolar?

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda bugün 83,95 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrolün varil fiyatı sert düştü! Brent petrol ne kadar oldu? 23 Eylül 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatında talep endişeleriyle uluslararası piyasalarda sert düşüş meydana geldi. Peki brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar?

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar seviyesinde işlem gördü

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Brent petrolde son dakika: Brent petrolün varil fiyatı 87,51 dolar oldu! 

Brent petrolün varil fiyatı dün 89 dolara kadar yükselirken, günü 88,15 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün düne göre yüzde 0,72 düşüşle 87,51 dolar oldu.

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

brent petrol ne kadar Haberi

brent petrol ne kadar

Brent petrolün varil fiyatı dün 93,04 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 92,38 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün ise düşmeye devam eden brent petrolün varil fiyatı merak ediliyor. İşte 21 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı.
 

BRENT PETROL NE KADAR? 21 EKİM 2022 BRENT PETROL FİYATI

Brent petrolün varil fiyatı bugün  kapanışa göre yüzde 0,10 azalarak 92,29 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 84,44 dolardan alıcı...