20 / 04 / 2024

Brent petrol 92 doları geçti! 7 Ekim 2022 brent petrolde son dakika gelişmeleri

Brent petrol 92 doları geçti! 7 Ekim 2022 brent petrolde son dakika gelişmeleri

Brent petrol bugün 92 doları geçti. Petrol üretiminde günlük 2 milyon varil kesintiye gidilecek. Gelen haber sonrası Brent petrolde 1 dolarlık yükseliş görüldü ve 92 doları geçti. İşte son dakika gelişmeler...



Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya'nın da dahil olduğu beraber hareket eden ülkelerin oluşturduğu OPEC+'ın bugüntü toplantısında üretimi düşürme kararı alındı. Karar sonrası üretimde günlük 2 milyon varil kesintiye gidilecek. Haber sonrası Brent petrolde 1 dolarlık yükseliş kaydedildi ve brent petrol 92 doları geçti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön