18 / 04 / 2024

Brent petrol gaza bastı gidiyor! 100 dolara ramak kaldı! Akaryakıt fiyatları ne olur?

Brent petrol gaza bastı gidiyor! 100 dolara ramak kaldı! Akaryakıt fiyatları ne olur?

Son dakika brent petrol fiyatları gaza bastı gidiyor. Yurt dışı piyasalarda yükselişe geçen brent petrol varil fiyatı 100 dolara ramak kaldı. Peki akaryakıt fiyatları ne olur? Akaryakıta zam gelecek mi? Brent petrolde son dakika gelişmeleri.



Brent petol fiyatları yükselmeye başladı. Akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan brent petrolün yükselişi ile milyonalrca vatandaş akaryakıta büyük zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. 

brent petrolün yükselmesinde en büyük nedenlerinden biri  Çin’de yaşanan sıfır toleranslı koronavirüs önlemleri ve ABD petrol stoklarında yaşanan düşüşler etkili oldu.

Brent petrol gaza bastı gidiyor! 100 dolara ramak kaldı! Akaryakıt fiyatları ne olur?

Rusya'ya uygulanan ve uygulanmaya devam edilecek olan petrol ambargosunun fiyatları daha da atleşmesi bekleniyor.

Dolar endeksindeki geri çekilmeler piyasaları etkilerken, bu durum brent petrol varil fiyatını da etkiledi ve brent petol hızla yükselmeye başladı. Öte yandan Çin’deki pandemi önlemleri ve ABD petrol stoklarındaki azalma fiyatlanmaları etkiledi.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön