27 / 04 / 2024

Petrolün ateşi düştü! Brent petrol düşüyor! İşte son dakika brent petrol fiyatı...

Petrolün ateşi düştü! Brent petrol düşüyor! İşte son dakika brent petrol fiyatı...

Brent petrol varil fiyatı bugün 100 dolar seviyesinin altına düştü.. Brent petrol düşerken akaryakıt fiyatları ne oldu? Benzin, mazot ve lpg ne oldu? İşte merak edilenler...



Dün ABD'de açıklanan anflasyon rakamlarından sonra ABD Merkez Bankasını daha da sakinleştireceği ve ülkenin resesyona gireceği endişesi  küresel pşyasalardaki petrol fiyatlarındaki seyrin karışık hal almasına neden oluyor. 

Brent petrolün varil fiyatı dün 99 doalr seviyesinden güne başlarken akşam kapanışta 101 dolar bandına kadar düştü. Bugün ise güne 99,57 dolarda seviyesinde başlayan brent brent petrol aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varili 96,31 dolardan işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön