25 / 04 / 2024

Resesyon endişesi petrolü vurdu! Brent petrol düşüyor! 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı ne kadar?

Resesyon endişesi petrolü vurdu! Brent petrol düşüyor! 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı ne kadar?

ABD Başkanı Joe Biden'ın resesyonun 'çok hafif' de olsa mümkün olabileceğini söylemesi ile brent petrol varil fiyatı bugün düşmeye başladı. Peki 12 Ekim 2022 brent petrol fiyatı ne kadar?



Petrol piyasalarında OPEC+ koalisyonunun agresif üretim kesintisi kararının yarattığı prim yeniden resesyon endişelerinin yaşnmasına neden oldu. Bu durum brent petrol fiyatlarının düşmesine neden oldu. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön