20 / 04 / 2024

Brent petrol fiyatları çakılıyor! Benzin ve motorine indirim mi geliyor?

Brent petrol fiyatları çakılıyor! Benzin ve motorine indirim mi geliyor?

OPEC+ üyelerinin petrol üretiminde kısıtlama kararının ardından fiyat yükselişine geçen brent petrol, haftayı yüzde 3,11 düşüş ile kapattı. Yaşanan bu düşüş ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim beklentisi oldu. İşte detaylar…



OPEC'in petrol üretimini azaltmasının kararının ardından uluslararası piyasalarda yükseliş gören brent petrol, haftanın son iş gününü yani cumayı yüzde 3,11 düşüş ile kapattı. Yaşanan düşüş de beraberinde mazot, yani motorin, LPG ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi yarattı. Peki, motorine ve benzinde fiyatlar düşecek mi ya da motorin ve benzinde zam var mı? İşte detaylar…

BRENT PETROL DALGALI SEYİR GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; akaryakıt fiyatları, zayıf durumda kalan dolar ve ABD'nin ticari ham petrol stoklarındaki artış sebepleri ile birlikte dalgalı bir seyir izliyor.

ABD dolarının diğer para birimlerinin karşısında da değerini ölçen dolar endeksindeki yaşanan düşüş petrolü diğer para birimlerini kullanan alıcı kişiler için de daha ucuz hale getirerek fiyatlara destek veriyor.

Brent petrol fiyatları çakılıyor! Benzin ve motorine indirim mi geliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön