20 / 04 / 2024

brent petrol kaç dolar

brent petrol kaç dolar

Bugün Brent petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda 92,91 dolar şeklinde işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 19 Ekim 2022

Bugün brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 90,28 dolardan işleme giriyor. İşte detaylar…

Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? 18 Ekim 2022 brent petrol

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda bugün itibarıyla 92,30 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol bugün kaç dolar? Brent petrolün varili ne kadar? 17 Ekim 2022

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda bugün 92,69 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol fiyatları çakılıyor! Benzin ve motorine indirim mi geliyor?

OPEC+ üyelerinin petrol üretiminde kısıtlama kararının ardından fiyat yükselişine geçen brent petrol, haftayı yüzde 3,11 düşüş ile kapattı. Yaşanan bu düşüş ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim beklentisi oldu. İşte detaylar…

Brent petrolde rekor! İki haftada yüzde 16 arttı

Brent petrolün varil fiyatı, piyasalarda arz tedirginliklerinin tekrar gün yüzüne çıkması ile birlikte son iki haftada yaklaşık yüzde 16 artış gösterdi. İşte detaylar…

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Dün 92,40 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 91,80 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün ise yükselişe geçti. Peki brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol ne kadar oldu? Güncel brent petrol fiyatı! Brent petrol kaç dolar?

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda bugün 83,95 dolardan işlem görüyor. İşte detaylar…

Brent petrol tepe taklak oldu! Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelecek mi?

Brent petrol fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Haftanın başında Çim ve Aramco haberleri ile sert düşüşe geçen brent petrol 92 dolarak kadar geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Benzin ve motorine indirim gelecek mi?

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol tozu dumana kattı! Brent petrol fiyatı 14 Haziran 2022...

Brent petrolün varili bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Dün brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 123,70 dolardan işlem görürken bugün yükselişe geçti. İşte Petrolün varil fiyatı 14 Haziran 2022...

Brent petrol piyasalarda esip gürlüyor! Petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 9 Haziran 2022 brent petrol fiyatı...

Petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda 123,43 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dün 124,40 dolar seviyesini gören brent petrol fiyatı günü 123,58 dolar seviyesinde tamamladı. 

Brent petrol gözünü açtı! Petrolün varil fiyatı yükseliyor! 25 Mayıs 2022 brent petrol fiyatı...

Brent petrol fiyatı 25 Mayıs Salı günü, dolar kurundaki artışın etkisi ile yükselişe geçti. Peki brent petrol şu anda kaç dolar? 25 Mayıs 2022 brent petrol fiyatı.. 

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Brent petrol yılın en yüksek seviyelerinde: 90 doların üzerinde işlem görüyor!

Brent petrolün varil fiyatı dün 90,64 dolardan günü kapatırken bugün de 90 doların üzerinde işlem görüyor. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Eylül Salı brent petrol varil fiyatı.

Suudi Arabistan kesintiyi uzattı, brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı!

Suudi Arabistan, Temmuz ayı itibarıyla uygulamış olduğu günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisini sene sonuna kadar uzattığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmeyle brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı...

Brent petrolün varil fiyatı 88,92 dolara çıkarak resmen rekor kırdı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine Ekim ayında da devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara çıkarak geçen sene kasım ayından bu yana en yüksek seviyeleri gördü.

Brent petrol yükseldi! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 15 Ağustos 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 86,21 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne yükselişle başlayan brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 15 Ağustos brent petrol fiyatı...

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Emtia piyasasında artış tam gaz! Altın, paladyum, Brent petrol, buğday, pirinç... Hepsi değerlendi!  

Emtia piyasasında artışlar geçtiğimiz hafta da tüm hızıyla sürdü. Altın, paladyum, Brent petrol, buğday, pirinçte değer kazançları tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

brent petrol kaç dolar Haberi

brent petrol kaç dolar

Dün 92,85 dolara kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, bugünü 92,41 dolar seyirlerinde bitirdi. Brent petrolün varil fiyatı ise bugün saat 09.38 itibarı ile birlikte bir önceki kapanışa göre yüzde 0,54 artış göstererek 92,91 dolar oldu. Aynı dakikalarda ise Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 85,41 dolardan alıcıya çıktı.

Fiyatlarda yaşanan yükselişte, resesyon beklentilerinin talebi önleyebileceği tedirginliklerine rağmen giderek artan arz daralması endişeleri de son derece etkili oldu.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşum gösteren OPEC+ grubunun 5 Ekim 2022’de almış olduğu günlük petrol üretimini azaltma kararı ve aynı şekilde  Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin Rusya'ya yönelik şekilde yaklaşan petrol yaptırımları arz endişelerine destek veriyor.

AB, altıncı yaptırım paketi dahilinde Rusya'dan deniz yolu ile birlikte...