23 / 04 / 2024

Brent petrol, paladyum ve doğalgaz fiyatları düştü! 26 Eylül 2022 emtia fiyat listesi

Brent petrol, paladyum ve doğalgaz fiyatları düştü! 26 Eylül 2022 emtia fiyat listesi

Haftanın ilk işlem gününde dolar kuru güne rekor tazeleyerek başladı. Doların yükselişi ile emtia fiyatları düşmeye başladı. İşte güncel emtia fiyatları 26 Eylül 2022...



Yeni işlem gününe rekor seviye ile başlayan dolar kuru emtia fiyatları üzerinde baskıya neden oluyor. 18,44 TL seviyelerinde işlem gören dolar kurunun giderek yükselmesi emtia fiyatlarını dip seviyelere çekti.

Agresif bir çıkış yaparak Aralık 2021 tarihli rekorunu tazeleyen dolar kuru, emtia fiyatlarının seviyelerini direkt olarak etkiledi.

Peki bugün brent petrol, paladyum, doğalgaz ve emtia fiyatları ne kadar? İşte güncel emtia fiyatları 26 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön