19 / 04 / 2024

Brooklyn Park’tan yüzde 0,95 faiz avantajı!

Brooklyn Park’tan yüzde 0,95 faiz avantajı!

Brooklyn Park’ta ev hayal edenler için yepyeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,95 faiz avantajı ile %25’lik peşinatlarını teslimde ödeme fırsatına kavuşuyor.



Estetik mimarisi ve kaliteli donatılarıyla Yeni Fikirtepe’nin en dikkat çeken projelerinden Brooklyn Park’ta, yeni bir hayata başlamak isteyenler için yeni bir fırsat daha doğdu. Lokasyonu ve mimari özellikleriyle Yeni Fikirtepe’de fark yaratan Brooklyn Park’ta ev sahibi olmak isteyenler, %75 banka kredisi ve %25 teslimde ödeme olanağı ile hayal ettikleri eve kolayca kavuşabiliyorlar. Konut alımında %75 banka kredisi kullanmak isteyenler %1’in de altında düşük faiz avantajından yararlanabilecekler. Alımlarda %75 banka kredisi kullanacaklar yalnızca %0,95 faiz ödeyecekler. Bu arada ilk teslimler için büyük bir hızla ilerleyen projede isteyene ‘%50 peşin, kalanı sıfır faizli 60 ay’ kampanyası da devam ediyor. 


Bu yıl aralık ayında teslim edilecek ve yüzde 80’i satılmış durumda bulunan ‘Brooklyn Park’ta Adalar ve Kalamış manzarasına hakim özel dairelerin yanı sıra geniş teraslı ve yeşille iç içe daire seçenekleri de yer alıyor. 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ‘Brooklyn Park’ta 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. Sosyal yaşam ve spor alanlarına geniş yer verilen projenin 14 bin 500 metrekarelik toplam arsasının 5 bin 200 metrekaresi peyzaja ayrılmış durumda. 


Bölgedeki projeler içinde en fazla sosyal tesis alanına sahip olma özelliği taşıyan Brooklyn Park; açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odası, tenis kortu, hamam ve her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir alışveriş merkezini de bünyesinde barındırıyor. Projede daire fiyatları ise 491 bin 832 TL’den başlıyor.


Kentsel dönüşüm hareketi çerçevesinde pilot bölge olan Yeni Fikirtepe’de Pana Yapı tarafından hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, bölgenin en hareketli noktasında yer alıyor. E-5 ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine,  Marmaray  ve Avrasya Oto Tüneli’ne, metrobüs ve deniz otobüsüne çok yakın bir noktada yer alan Yeni Fikirtepe, ulaşım açısından da önemli avantajlara sahip. Yakın çevredeki alışveriş merkezleri, beş yıldızlı oteller, hastane ve üniversiteler ile Yeni Fikirtepe sakinlerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde yükseliyor. 



Web adresi: http://panayapi.com/




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


PANA Yapı tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Brooklyn Park'ta, ödeme kampanyası başladı. Ev sahibi olmak isteyenler, daire fiyatının yüzde 75'i için aylık yüzde 0,95 faizle banka kredisi kullandıkları takdirde yüzde 25'i teslimde ödeme olanağına sahip olacak. Öte yandan yüzde 50 peşin ödeme yapanlar kalan miktarı 60 ay sıfır faizle ödeyebilecek. Aralık ayında teslim edilecek 731 konutluk projede fiyatlar 491 bin liradan başlıyor. 


Sözcü


Geri Dön