19 / 04 / 2024

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!


BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Yılmazer ve Serkan Tabak ortaklığında kuruldu. 



BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Yılmazer ve Serkan Tabak ortaklığında kuruldu. 

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri projeden veya tamamlanmış hali ile almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 3. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4. Emlak projelerinin birinci ve ikinci el satışları ile projeden kiraya verilmesi ve aracılık hizmetlerini yapmak. 5. Türkiye sınırları içerisinde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihale çıkarılacak her türlü küçük veya büyük yapıların her türlü projeden alım satımı ve kiralanması hizmetlerini yapmak. 6. Her türlü projelere mimari ve mühendislik hizmetleri vermek. 7. Proje gerektiren her türlü emlak müşavirliği işlemlerini yapmak. 8. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım, çizim ve proje hizmetleri vermek.


Geri Dön