19 / 04 / 2024

Bticino, yeni Livinglight serisini tanıttı!

Bticino, yeni Livinglight serisini tanıttı!

Bticino Livinglight, 3 ayrı mekanizma rengi ve çerçeve tasarımı ve 57 renk seçeneğiyle farklı kombinasyon alternatifleri sunarken ekstra inceliği ve ürün kalitesiyle hayalinizdeki evi tasarlamanıza yardımcı oluyor...



Estetik İtalyan tasarımı ve üstün teknolojinin buluştuğu Bticino, kalitesini güvenliğini ve performansını Livinglight ile üst seviyelere taşıyor.  


Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan yenilikçi Bticino, Livinglight serisi ile İtalyan tasarımını ve üstün teknolojiyi birleştiriyor.


Bticino Livinglight, 3 ayrı mekanizma rengi ve çerçeve tasarımı ve 57 renk seçeneğiyle farklı kombinasyon alternatifleri sunarken ekstra inceliği ve ürün kalitesiyle hayalinizdeki evi tasarlamanıza yardımcı oluyor. Krom, bronz, civa ve eşsiz renk alternatiflerinin yanında dikdörtgen, eliptik ve air formlarıyla seri, anahtarlar için geleneksel görünümün dışına çıkmış yepyeni bir tarz yaratıyor. 


Bticino Livinglight serisi, enerji tasarruflu, çevreye duyarlı çözümleriyle hayatınızı kolaylaştırırken ergonomik yapısı ve estetik tasarımıyla evlerinize farklı bir hava katıyor.


Daha fazla bilgi için www.legrand.com.tr ya da www.bticino.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön