29 / 03 / 2024

BTM Prestij Shingle ve BTM Botanik çatılara renk katıyor

BTM Prestij Shingle ve BTM Botanik çatılara renk katıyor

BTM'nin çatı ve teraslar için geliştirdiği BTM Prestij Shingle ve BTM Botanik adlı ürünleri çatılara renk katan özellikleri ile dikkat çekiyor



BTM Prestij Shingle çatılarda yaşanan akma, yıpranma soğuk ve sıcak geçirme gibi sorunlara karşı kesin çözüm sunarken, BTM Botanik, çatı ve terasların yeşil alan olarak kullanılmasına olanak sağlıyor.

Özellikle eğimli çatılar için geliştirilen BTM Prestij Shingle, çift katlı dekoratif yapısıyla bir yandan çatıyı dış etkenlere karşı korurken, bir yandan da çatıya 3 boyutlu mükemmel bir görünüm veriyor. Farklı renklere sahip olan Prestij Shingle, yapının rengine de uyum sağlıyor.

Son derece hafif ve uygulaması  kolay bir malzeme olan Prestij Shingle kaplandığı çatıya m2'de sadece 15 kilogram yük getiriyor. Malzeme, esnek, düz yüzeyli kolaylıkla kesilebilir özelliklerine sahip olduğu için çatılara, baca kenarlarına, girintili çıkıntılı alanlara kolaylıkla uygulanabiliyor. 

Türkiye'de üretilen ilk Lamine Shingle olma özelliğine sahip olan Prestij Shingle kırılgan olmadığı için az bakım gerektiriyor ve uzun süre çatıyı koruyor.

BTM BOTANİK  İLE YEŞİL TERAS VE ÇATILAR

Günümüzde beton yığını haline gelen kentlerde çatı ve terasların yeşil alan olarak değerlendirilmesi gerektiği fikrinden yola çıkılarak geliştirilen BTM Botanik, bitki kökleri ile yalıtım zemini arasında kesin bir ayrım sağlıyor, böylece yalıtıma zarar vermeden, teras ve çatılarda bitki yetiştirme olanağı ortaya çıkıyor.

BTM'nin laboratuarlarında geliştirilen BTM Botanik, teras ve bahçe çatıların yanı  sıra; dıştan bohçalama temel su yalıtımlarında, temel perde duvarların su yalıtımlarında, kısaca toprak ile temas eden tüm yüzeylerde üstün performans sağlıyor.

Işığa, sıcağa, soğuğa ve bitki köklerine karşı dayanıklı olan BTM Botanik "çevre dostu yeşil binalar" konseptine destek sunuyor.


BTM Yönetim Kurulu başkanı  Levent Ürkmez, yüzde yüz yerli sermayeye sahip bir yalıtım şirketi olarak, BTM Prestij Shingle ve BTM Botanik ürünlerini geliştirmekten gurur duyduklarını belirterek, BTM Shingle ve BTM Botanik ile çatı ve teraslara renk katıyoruz. Dünyada yeşil binalar konsepti ile yaşanan değişime Türkiye'de katkıda bulunmaktan ve insanların yaşam kalitesini yükseltmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Türkiye'de 5 Kazakistan'da 1 olmak üzere toplam 6 üretim birimi olan BTM, Ar-Ge'ye verdiği önem ve laboratuarlarında geliştirdiği, BTM Shingle, BTM Botanik vb. dört yüzden fazla ürünüyle tanınıyor. 

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

BTM Botanik'le çatı ve teraslar bahçeye dönebilecek

Türkiye'nin önde gelen yalıtım malzemesi üreticilerinden BTM, çatı ve teraslar için geliştirdiği BTM Botanik ile çatı ve terasların yeşil alan olarak kullanılmasına olanak sağlıyor.

Özellikle eğimli çatılar için geliştirilen BTM Prestij Single ise çift katlı dekoratif yapısıyla bir yandan çatıyı dış etkenlere karşı korurken, bir yandan da çatıya 3 boyutlu bir görünüm veriyor. Farklı renklere sahip Prestij Shingle yapının rengine de uyum sağlıyor.
Sabah Emlak

 


Geri Dön