26 / 04 / 2024

BTSO, mimar Emre Arolat'ı ağırlayacak!

BTSO, mimar Emre Arolat'ı ağırlayacak!

Ünlü Mimar Emre Arolat, BTSO İnşaat Konseyi ve Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği İnşaat ve Yapı Malzemeleri Komitesi'nin konuğu olarak 7 Nisan Pazartesi günü Bursa'ya gelecek.



Ünlü Mimar Emre Arolat, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İnşaat Konseyi ve Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) İnşaat ve Yapı Malzemeleri Komitesi'nin konuğu olarak 7 Nisan Pazartesi günü Bursa'ya gelecek. BTSO'nun Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinlikte ünlü Mimar Emre Arolat, 'Marka Şehir Olmada Mimarinin ve Yapıların Önemi'ni anlatacak. 

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İnşaat ve Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Nurettin Göler, "Dünyada mimari alanda düzenlenen ve birçok uluslararası firmanın katılım sağladığı yarışmalarda, hayata geçirdiği özgün projeleriyle Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden bir mimarı Bursa'da ağırlayacak olmak heyecan verici. Emre Bey'in katılımıyla gerçekleştireceğimiz program hem üyelerimiz hem de konuklarımız için son derece faydalı olacaktır" dedi. 


Posta Bursa


Geri Dön