26 / 04 / 2024

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Yapı Kredi Bankası, hazırladığı son kampanyayla, hem fatura ödeme talimatları oluşturup faturaların ödenip ödenmediğini kontrol etmekten sizi kurtarmakta hem de ilave olarak 150 TL kazanmanızı sağlamakta. 



Yapı Kredi Bankası, çağımızın ekonomik sisteminde bankaların üstlendiği önemli rolün, en başarılı özel temsilcilerinden biri olarak öne çıkmakta. Banka, her kesimin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış özel bankacılık hizmetleri sayesinde, her müşterinin Yapı Kredi’ de özel olmasını sağlamakta. Fatura Ödeme Talimatı hizmeti, hemen her bankanın hizmet portföyünde bulunan bir üründür. Buna karşın fatura ödeme talimatı oluşturarak, her bankadan özel avantajlar elde edilmiyor.

Yapı Kredi Bankası, hazırladığı son kampanyayla, hem fatura ödeme talimatları oluşturarak, faturaların ödenip ödenmediğini kontrol etmekten sizi kurtarmakta hem de ilave olarak 150 TL kazanmanızı sağlamakta. Oluşturduğunuz her fatura ödeme talimatına karşılık olarak 10 TL, bu talimatları kredi kartınızdan oluşturursanız ilave 10 TL kazanma şansınız bulunmakta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön