23 / 04 / 2024

ikramiye

ikramiye

İkramiye müjdesi verildi. İşte çalışanların dört gözle beklediği ikramiye haberinin detayları!

İkramiye ödemesi tarihi belli oldu! İşte 40 bin TL’nin hesaplara geçeceği o tarih!

İkramiye ödemesine dair detaylar belli olmaya başladı. İşte 40 bin TL’nin hesaplara geçeceği o tarih hakkında detaylar!

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

Türk Hava Yolları’ndan çalışanlarına müjde geldi! THY, iştirak şirketlerinde çalışan şeflere 40 bin TL, diğer görevlerde çalışanlara 30 bin TL ikramiye verileceğini açıkladı.

Asgari ücretliye ikramiye! Beklenen ikramiye müjdesi sonunda geldi!

Ekonomik zorluklar nedeni ile pek çok vatandaşın yaşadığı maddi sıkıntılar yaşıyor. Bu konuda Türkiye Büyük Millet Meclisine çok önemli bir teklif verildiği paylaşıldı. İşte detaylar…

Emekliler çifte bayram yaşayacak! Bayram ikramiyelerine de el atıldı! İşte detaylar!

Emeklilerin, Ramazan ve Kurban bayramlarında aldıkları bayram ikramiyeleri ile alakalı gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar!

Emekli yaşı sorgulama 2022! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?

Emeklilik, her çalışanın hayalidir. Bu yüzden emekli olmayı düşünenler, “Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım” sorusunu sıklıkla sormaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Yapı Kredi Bankası, hazırladığı son kampanyayla, hem fatura ödeme talimatları oluşturup faturaların ödenip ödenmediğini kontrol etmekten sizi kurtarmakta hem de ilave olarak 150 TL kazanmanızı sağlamakta. 

İki buçuk milyon emeklinin gözü bu haberde.. Zam farkının yatacağı tarih belli oldu!

Emekli sandığı kapsamında maaş alan vatandaşlara ödenecek zam farkı tarihi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre ödeme yapılacak tarih 28 Temmuz 2022.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu! 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi kime, hangi gün yatacak?

Milyonlarca emekli, bayrama sayılı günler kala Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını duyurdu. Peki, 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesini kim, hangi gün alacak?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 14 milyona yakın emekli vatandaşın merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını açıkladı. Peki, 2022 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İk

Kurban Bayramı ikramiyeleri hesaplara yattı mı? 2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyesi vatandaşların gündeminde yer alıyor. 2022 Kurban Bayramı ikramiyelerin hesaplara yatıp yatmadığı araştırılıyor. İşte detaylar!

Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara geçti mi? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi yattı mı?

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar, bayram ikramiyelerine dair sorular yöneltmeye devam ediyor. İşte bayram ikramiyesine dair sorulan soruların yanıtları!

Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emekli "Emekli ikramiyesi ne kadar, emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte emeklilerin bayram ikramiyelerine dair detaylar...

Bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram ikramiyesine dair sorulan soruların sayısı da artmaya başladı. Vatandaşlar, bayram ikramiyesinin ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. İşte detaylar!

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin ikramiye ve zam takviminde son dakika! Hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın!

Bu yıl 6 bin TL ikramiye alacak olan emekliler merakla 2024 yılı ikramiyelerini ve Temmuz zamlarını bekliyor. İşte SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin ikramiye ve zam takvimi...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Emekliye seçim öncesi yeni ikramiye müjdesi geldi! Hesaplara 5 bin TL daha yatırılacak!

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre seçimlerden önce emeklilerin hesaplarına 5 bin TL daha ikramiye yatırılacağı öne sürüldü...

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatırılacak?

Bu sene bir kereye mahsus verilen 5000 Türk Lirası ikramiye dışında kalan çalışan emekliler son günlerde torba yasanın meclisten geçmesi bekleniyor. İşte beklenen ödeme tarihi ve haberin detayları...

5 bin TL emekli ikramiye ödeme tarihleri belli oldu: Çalışan emekliye ikramiye Aralık'ta! İşte ödeme takvimi...

Çalışan emeklilere 5 bin Türk Lirası ikramiye ödenmesine dair önerge, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Peki 5 bin TL'lik emekli ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Çalışan emeklilere 5 bin lira konusu Meclis'te! İkramiye almayan emekli kalmayacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilere verilen tek seferlik 5 bin lira ikramiye ödemesinde, kapsam dışında tutulanların da faydalanması için hazırlanan önerge Meclis'te. 

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 12 milyonu aşkın emekliye 60 milyar TL'nin üzerinde ikramiye ödendi. Ancak çalışan emekliler bu ödemeden yararlanamadı. Eğer bütçe olanakları içinde finanse edilebilir ise 5 bin TL çalışan emeklilere de sağlanacak.

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Toplantıda ekonomik gelişmelerin ele alınması beklenirken, çiftçilerin gözü yarınki toplantının sonucuna çevrildi. 5 bin TL ikramiye alamayanlar yarınki toplantıyı bekliyor.

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

Emekli çiftçiler için 5 bin TL ikramiye açıklaması! Çiftçiler şimdi bakın! Tek tek sıralandı...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım sektöründe çalışanların büyük kısmının emekli olduğuna dikkat çekti ve 5 bin TL'lik ikramiye verilmesi talebini gündeme getirdi. İşte o açıklama...

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

5 bin TL'lik emekli ikramiyesi için geri sayım başladı! Aman dikkat, bu kişiler ikramiye alamayacak!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi için geri sayım başladı. Aman dikkat, bu kişiler ikramiye alamayacak...

ikramiye Haberi

ikramiye

2022 ikramiye müjdesi sonunda geldi. THY’nin çalışanlarının beklediği ikramiye haberinin detayları gelmeye devam ediyor.

İşte merak edilen o detaylar…

İKRAMİYE HABERİ GELDİ!

Çalışanlara 2022 yılında bir ikramiye müjdesi daha geldi. Türk Hava Yolları (THY), çalışanlara sene içinde yaptığı zamlardan sonra bir de ikramiye müjdesi verdi. THY, koronavirüs salgınına rağmen bu yılın ilk altı ayında elde ettiği 11 milyar 375 milyon lira net kârını açıkladı. THY’nin personellerine ikramiye ödemesi yapacağı da duyurdu.

İkramiyelerin ay sonu doğru yatacağı belli oldu. Bu konuyla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de şunları söyledi: “Başarımızı ailemizle birlikte kutlamaya devam etmekteyiz. İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza da 30 bin TL ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay...