26 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de 250 binin üzerinde vatandaşın katılımıyla birlikte miting düzenledi.

Ekonomiye ilişkin bir dizi açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, emeklilere ve öğrencilere de bazı müjdeler verdi.

İktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, öğrencilerin yurt sorununun da çözüleceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

Kemal Kılıçdaroğlu ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

"TÜRKİYE'Yİ BEŞ CENTE MUHTAÇ ETTİLER"

Beş cente muhtaç bir Türkiye gerçeği var bugün. Türkiye kanla gözyaşıyla kuruldu. Bu gerçekten yola çıkmamız lazım. Bu ülkenin bir itibarı, bir saygınlığı var. Bütün mazlum milletlere örnek olma pozisyonu var. Devletin dini adaletse adaleti yeniden getirmek zorundayız. Hangi görüşten olursa olsun herkes hak, hukuk, adalet diyor. Bu ülkeye hakkı, hukuku, adaleti mutlaka getireceğiz. Bize inanın.

“UYUŞTURUCU BARONLARIYLA MÜCADELE EDECEĞİM”

Rüşvet alan büyükelçilere de hesap soracağız. Uyuşturucu baronları onlarla mücadele edeceğiz. Uyuşturucu baronları ile fotoğraf çektirenlere de hesabını soracağız. Birlikte mücadele etmek zorundayız. Bir kez daha söylüyorum bize inanın, gize güvenin, bizimle yürüyün. Hak, hukuk, adalet için bizimle yürüyün. 

Bu düzeni değiştireceğiz. Rahmetli Ecevit'in dediği gibi; "Ne ezilen, ne ezen insanca hakça bir düzen" getireceğiz. 

Emekliler, EYT'liler. Çözdüler, çözdüler, çözemediler, biz çözeceğiz. Meraklanmayın. 

İktidarımızda bayramlarda emeklilere asgari ücret kadar iki ikramiye vereceğiz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön