23 / 04 / 2024

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

Türk Hava Yolları’ndan çalışanlarına müjde geldi! THY, iştirak şirketlerinde çalışan şeflere 40 bin TL, diğer görevlerde çalışanlara 30 bin TL ikramiye verileceğini açıkladı.



Türk Hava Yolları, havacılık sektörünü derinden etkileyen pandeminin etkilerinin kısmen devam etmesine rağmen 2022 yılının ilk çeyreğinde 11 milyar 375 milyon lira kar ettiğini açıkladı. Türk Hava Yolları ayrıca ikramiyelerin ay sonu hesaplara yatacağını bildirdi.

Konuyla alakalı olarak resmi twitter adresinden bir açıklamada bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, iştirak şirketlerinde şef olarak çalışanlara 40 bin, diğer görevlerde katkı sağlayan çalışanlara ise 30 bin TL ikramiye verileceğini ve ödemelerin ay sonunda yapılacağını açıkladı.

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

THY KABİN MEMURU ALACAK

Türk Hava Yolları (THY) yeni kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Pandemi sonrası dünyada en hızlı yükselişe geçen hava yolları arasında yer alan Türk Hava Yolları, gelecek hedefleri doğrultusunda 65 bin kişilik ailesini yeni kabin memurları alacağını belirtti.

THY 388 uçaklık filosuyla, küresel hava yolu şirketleri arasında filo büyüklüğü olarak dünyanın en büyük 9’uncu hava yolu şirketi konumuna gelen Türk Hava Yolları resmi insan kaynakları sitesi kariyer.Thy.com üzerinden iş ilanı açtı.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 388 uçaklık filosuyla, küresel hava yolu şirketleri arasında filo büyüklüğü bakımından dünyada 9. sırasında yer alan Türk Hava Yolları, resmi insan kaynakları sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden ilan açtı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön