19 / 04 / 2024

Sıfır kilometre Renault Clio fiyatı 100 bin lira düştü! Üstüne bir de taksitle satış kampanyası başladı

Sıfır kilometre Renault Clio fiyatı 100 bin lira düştü! Üstüne bir de taksitle satış kampanyası başladı

Türkiye'nin en çok satılan araba modeli Renault Clio, inanılmaz bir indirim yaptı. Araba fiyatlarının yükselmesinin beklendiği bahar döneminde Clio 100 bin liraya yakın fiyat düşürdü. Üstüne bir de taksit seçeneği koydu...



Türkiye'de otomotiv sektörü çip krizi ve artan maliyetlere karşı sürümden kazanma yolunu seçmeye başladı. Sıfır araba satışlarında Avrupa ülkeleri arasında 31 ülkenin içinde 30. sırada yer alan Türkiye'ye beklenen haberi Renault verdi. Fransız patentli yerli üretim Renault Clio, sahibinden.com'da bile 397 bin liraya satılırken bayideki fiyatı 303 bin liraya düştü. Renault üstüne bir de herkese 3 bin 699 liralık taksit seçeneği sundu. Peki bu kampanya ne zaman başladı ne zamana kadar devam edecek, kampanya koşulları neler?

İşte ayrıntılar...

İkinci el otomobil piyasasında en hızlı el değiştiren marka FIAT grubu araçlar olurken en çok satan marka da Renault Clio. Şubat ayında 2. el online binek araç pazarında toplam 92 bin 132 satış gerçekleşti. Renault Clio 4 bin 637 adetle şubat ayında da en çok satılan model oldu. Bunu 4 bin 413 adetle Fiat Egea, 4 bin 368 adetle VW Passat, 3 bin 860 adetle Renault Megane, 2 bin 903 adetle Toyota Corolla, 2 bin 862 adetle Ford Focus, 2 bin 607 adetle Opel Astra, 2 bin 221 adetle Honda Civic, 2 bin 182 adetle VW Polo ve 2 bin 90 adetle de Renault Symbol takip etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön