28 / 03 / 2024

İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

İkinci el otomobil satışları yapan firmalar, satışlarını yeniden artırmak amacıyla farklı uygulamalar düzenlemeye başladı. Bu uygulamalardan biri de sıfır kilometre garantisi oldu. Artık ikinci el otomobil satışı yapan firmalar alıcılarına, sıfır kilometre garantisi sunuyor. Ayrıntılar haberimizde..



İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

İkinci el otomobillerde firmalar alıcılarına “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti sunmaya başlayacak. İkinci el otomobil satışı yapan firmalar satışlarını yeniden arttırmak için farklı uygulamalara başvuruyor.

İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

ikinci el pazarında firmalar tarafından araçlara verilen agranti, sıfır otomobillere verilen garanti ile aynı durumda oluyor. Sektör yetkilisi Taner Timirci satışını gerçekleştirdiği ikinci el otomobiller için fazladan ücret ödemeden 12 ay ve 25 bin kilometre motor, direksiyon grubu, yakıt sistemi grubu ve elektrik sisteminin haricinde şaft özelliklerinin garanti kapsamında olacağını belirtti.

İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

İkinci el otomobillere “sıfır araç” bakımı yapıldığını açıklayan Timirci, garanti süresi devam eden otomobillerin satıldığında aracın yeni sahibinin de bu haktan yararlanabileceğini belirtti.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 21.12'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Peugeot hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Audi A8 fiyatları ne kadar? İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Land Rover Velar fiyatları şaşkına çevirecek! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön