19 / 04 / 2024

Bu kaçıncı Akaryakıta yeni büyük zam yolda

Bu kaçıncı Akaryakıta yeni büyük zam yolda

Akaryakıtta zam furyasına bir yenisi daha ekleniyor. Türk Lirası’nın döviz karşısında eriyişi devam ederken petrolün varil fiyatındaki yükseliş de yeni zammın kapısını araladı. Edinilen bilgilere göre büyük bir zammın yarından itibaren pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.



Suudi Arabistan'ın Temmuz ayına yönelik petrol satış fiyatını 4,40 dolardan 6,50 dolara çıkarmasının ardından gün içinde Brent petrolü varil fiyatı 121,95 dolara yükselerek rekor kırmıştı. 

Türk Lirası değer kaybetmeye devam ederken dolar da yeni haftaya yükselişle başlayarak 16,61’i aştı. Euro ise, 17,95’i geçerek TL karşısında yılın en yüksek seviyesini test etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön