29 / 03 / 2024

Bu kampanya kaçmaz! İşte Nissan Qashqai 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! İşte Nissan Qashqai 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

C-SUV segmentinde yer alan Nissan Qashqai, Türkiye'de de oldukça tutuluyor. Otomobil donanım seçenekleri ve güncel fiyat listesiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...



Günümüzde otomobil üreticileri arasında büyük bir rekabet oluşmuş durumda. Bu rekabet sayesinde de tüketiciler için alternatifler oluştu.  Özellikle C-SUV segmentinde de rekabet yoğun bir şekilde yaşanıyor. Peugeot 3008, Volkswagen Tiguan, Hyundai Tucson sınıfın liderleri konumunda yer alırken, Kia Sportage, Citroen C5 Aircross gibi araçlar da pastadaki payını yükselmeye çalışıyor. Nissan Qashqai de bu modeller arasından sıyrılmaya çalışıyor.

Nissan Qashqai, Türkiye'de oldukça talep görüyor!

Türkiye'de oldukça ilgi gören C-SUV’ların başında yer alan Nissan Qashqai, donanım seçenekleri anlamında oldukça geniş bir yelpazeye sunuyor. Bu bakımdan avantajlı olan model, bazı açılardan ise sınıfının standartlarının altında kalıyor. Düşük bagaj hacmi aracın olumsuz özelliklerinin başında geliyor. 401 litrelik bir bagaj hacmine sahip olan Nissan Qashqai, bu bakımdan rakiplerinin gerisinde kalıyor. Koltukları yattığı zaman ise 1598 litrelik iç hacmi ile göz dolduruyor.

Nissan Qashqai şu anda Türkiye'de 894.500 TL’den başlayan fiyatlardan satılıyor. Fakat 894.500 TL'ye satılan model giriş paketi ve  1.3 litrelik benzinli motor ve düz vitese sahip.


 


Geri Dön