20 / 04 / 2024

Tüm pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirim! İşte Altınbaş 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Tüm pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirim! İşte Altınbaş 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Tüm pırlanta ve altın takılarda yüzde 35'e varan indirim başlatan Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesini yayımladı. Peki Altınbaş pırlanta yüzük, kolye, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş pırlanta  22 Eylül 2022 fiyat listesi...



Altınbaş indirimlü ürünler kategorisinde tüm takı çeşitlerinde yüzde 35'e varan büyük indirimi başlattı. Haberi duyan binlerce kişi Altınbaş fiyat listesini merak edip araştırmaya başladı. İstediğiniz tüm takılar için büyük fırsat sunan Altınbaş  uygun ve cazip fiyatları ile de ayrıca dikkatleri üzerine çekiyor.

Eşine, sevgilisine, kızına pırltan yüzük, küpe, kolye, bileklik almak isteyenler için beklenen indirim Altınbaş tarafından duyuruldu. Herkes büyük merakla altınbaş indirimli fiyat listesini araştırıyor.

Peki Altınbaş pırlanta küpe, yüzük, gerdanlık ve bielklik fiyatları ne kadar? Altınbaş pırlanta tektaş yüzük fiyatları kaç TL? İşte istediğiniz tüm ürünlerin listesi haberimizde. Altınbaş 22 Eylül 2022 fiyat listesi 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön