24 / 04 / 2024

Bu şehirde yaşayan çiftçilere müjde! 30 milyonluk destek

Bu şehirde yaşayan çiftçilere müjde! 30 milyonluk destek

Düzenlenen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çiftçilere 30 milyon liralık destek sağlanacak. İşte detaylar...



Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı’nda çiftçilere müjdeli haber geldi. Siirt’te bugün düzenlenen tören ile 30 Milyon TL’li alet ve ekipman dağıtıldı.

Proje, kırsal kalkınmanın önemini vurgularken Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, üreticiye verilen fırsatlarla kentte tarım ve hayvancılığın son derece geliştiğini belirtti.

Bu programla birlikte, çiftçiye verilen destek artarken, Vali Hacıbektaşoğlu, “"2007-2021 yıllarında 34 proje 20 milyon lira desteklenmiş. Bu yıl kırsal Kalkınma yatırımlarının desteklenmesinde 515 projeye 30 milyon liralık destek verildi. Tarımsal üretimle kalkınmayı önceleyen ve bu desteği bütün ülkede olduğu gibi ilimizde biraz da ayrı tutularak özel desteklerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hububat üretiminde ilimiz önemli bir yere sahiptir. Bu sene Türkiye'de hububat üretiminin en iyi olduğu illerden biriyiz" ifadelerini kullandı.

 Bu şehirde yaşayan çiftçilere müjde! 30 milyonluk destek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön