18 / 04 / 2024

Çiftçilere beklenen müjde geldi! Kampanya ödemelerinin tarihi açıklandı Cuma hesaplara yatacak

Çiftçilere beklenen müjde geldi! Kampanya ödemelerinin tarihi açıklandı Cuma hesaplara yatacak

Artan mazot, tohum ve gübre fiyatları nedeniyle alım gücünde daralma yaşayan çiftçilere ödeme kampanyası kapsamında destek parası verilecek. Avans ödemelerinin tarihi ve miktarı belli oldu. Cuma günü hesaplara nakit yatacak.



Konya Şeker, üretici ortaklarına Mayıs avansı olarak 149 milyon 268 bin lira ödeme yapacak.

Konya Şeker, 2022 - 2023 Şeker Pancarı Kampanya Dönemi için sözleşme yapılmış üretici ortaklarına 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 18.00 itibariyle 149 milyon 268 bin lira avans ödemesi yapacak.

Tohumdan gübreye kadar üretim için üretici ortaklara ihtiyaç duyduğu her türlü ürün ve ekipman desteği sağlayan Konya Şeker, çiftçilere üretim aşamasında danışmanlık hizmeti de veriyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön