25 / 04 / 2024

Çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 300 milyon TL'lik hibe müjdesi! Resmen açıklandı! 

Çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 300 milyon TL'lik hibe müjdesi! Resmen açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan milyonlarca çiftçiye hibe müjdesi geldi. Bireysel Modern Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi çerçevesinde 300 milyon Türk Lirası tutarında hibe desteğini çiftçilere tahsis edildiğini açıkladı...



Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Bireysel Modern Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi çerçevesinde 300 milyon Türk Lirası tutarında hibe desteğini çiftçilere tahsis edildi. 

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından, sosyal medya hesabından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı'na ilişkin son dakika açıklaması geldi. 

Çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı ndan 300 milyon TL lik hibe müjdesi! Resmen açıklandı!  

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çiftçilere hibe desteği sağlanıyor. 

Peki Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çiftçiye kaç lira destek veriliyor? Bireysel Modern Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi için verilen hibe kaç lira? İşte çiftçilerin dört gözle beklediği destek ödemelerinde son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön