24 / 04 / 2024

Çiftçilere beklenen müjde geldi! Kampanya ödemelerinin tarihi açıklandı Cuma hesaplara yatacak

Çiftçilere beklenen müjde geldi! Kampanya ödemelerinin tarihi açıklandı Cuma hesaplara yatacak

Artan mazot, tohum ve gübre fiyatları nedeniyle alım gücünde daralma yaşayan çiftçilere ödeme kampanyası kapsamında destek parası verilecek. Avans ödemelerinin tarihi ve miktarı belli oldu. Cuma günü hesaplara nakit yatacak.



Konya Şeker'in üretciye yapacağı 149 milyon 268 bin lira avans ödemesinin piyasaya da bir dinamizm getirmesi bekleniyor. 

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu çiftçilere yapıalacak avans ödemeleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizi de üreticiyi de kimseye muhtaç etmeyiz, bizim elimiz zaten her zaman taşın altındadır, üretim yaptırılacak, fabrikalarımız çalışacak, topraklarımız boş kalmayacak, Konya Şeker kendine varoluş nedeni olarak ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde üretimin kesintisiz sürmesini sağlamış olacaktır. Güzel bir kış geçirdik, içinde bulunduğumuz ayda bolca yağmur yağıyor, Rabbimiz bolca su veriyor. İnşallah bu yıl bereketli bir yıl olacak. Çiftçilerimizin yağışlarla yaşadığı bayramına bir de biz bayram eklemek istedik ve bütün şartlarımızı zorlayarak, rekor denilebilecek bir rakamı üretici ortaklarımızın hesabına avans olarak yatırıyoruz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön