27 / 04 / 2024

Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları son dakika!

Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları son dakika!

Güncel altın fiyatları altın alıp satacak olan vatandaşlar son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Ons altın fiyatı 1896 dolar seviyesinde yer alırken, gram altın 1145 liradan alıcı buluyor. Peki, Bugün altın bilezik fiyatı ne kadar oldu?



Son dakika altın fiyatları bugün de tüm yatırımcıların gündeminde olmaya devam ediyor. Son günlerde hareketli günler geçiren altın uzun vadede yatırımsının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Gram altın bugün 1145 liradan güne başladı. Peki, bugün altın bilezik fiyatı ne kadar? 13 Ocak 2023 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL oldu? İşte güncel altın bilezik fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön