19 / 04 / 2024

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 14 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 14 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!



Altın fiyatları piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 14 Eylül Çarşamba günü altın fiyatları sorgulanıyor. 14 Eylül 2022 çeyrek altın ne kadar? Altın, alıcılar ve yatırımcılar tarafından bugünlerde çok sık takip edilmektedir. 14 Eylül Çarşamba günü altın fiyatlarındaki hareketlenme altın alıp ya da satacak olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Altın bir önceki gün yüzde 1 geriledikten sonra bugün, Fed’in faiz artırımlarının süreceği beklentisini artıran ABD TÜFE verisinin baskısıyla yatay seyretti. Merkez bankalarının tarihi düzeyde faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri güçleniyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek haftaki toplantısı öncesinde doların diğer para birimleri ve emtialar karşısında değer kazandığı belirtildi.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Bu verilerden sonra Fed'in gelecek haftaki toplantısında, federal fonlama oranı politikasına başladığı 1990'lardan bu yana ilk kez 100 baz puanlık faiz artırımına gideceği ihtimalinin fiyatlamaya başladığı analistlerce aktarıldı.  

İşte merak edilen soruların cevapları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön