25 / 04 / 2024

Bülent Gürcan, Media-Saturn Türkiye CEO’luğuna getirildi!

Bülent Gürcan, Media-Saturn Türkiye CEO’luğuna getirildi!

Media-Saturn Türkiye CEO’luğu görevine sektörün çok tecrübeli bir ismi geldi. Bülent Gürcan (48), 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren Media-Saturn Türkiye CEO’su olarak göreve başlıyor





Gürcan, Media Markt ve Saturn markalarının Türkiye’de tüm operasyonunu yönetecek.


Media-Saturn Türkiye CEO’su olarak Gürcan, Media-Saturn Grubu’nda Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Peter Leisten’a bağlı olarak görev yapacak.


Media-Saturn Holding COO’su ve Türkiye’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Pieter Haas, Gürcan’a yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, “Türkiye, Media-Saturn Grubu için stratejik öneme sahip ve büyüme potansiyeli yüksek bir ülke.                     Sn. Gürcan’ın da aramıza katılması ile Türkiye’de daha da güçlü bir şekilde pazarda yer alacağımıza ve Türk tüketicisinin tercih ettiği elektronik perakendecisi olarak Türkiye Pazar lideri olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz,” dedi.


Saint Joseph Fransız Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Gürcan, 2004 yılından bu yana Teknosa’da COO ve Kliksa’da İcra Kurulu  Üyesi olarak görev yapıyordu.



Geri Dön