18 / 04 / 2024

Bülent Yıldırım: Mudanya Sarıyer'i bile geride bırakacak!

Bülent Yıldırım: Mudanya Sarıyer'i bile geride bırakacak!

İstanbul'da Caddebostan, Ataşehir, Acıbadem gibi farklı bölgelerde lüks konut projeleri üreten Ber-Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım, "Hep birlikte göreceğiz. Mudanya Sarıyer'i bile geride bırakacak" dedi.




İstanbul'da Caddebostan, Ataşehir, Acıbadem ve Soyak gibi farklı bölgelerde lüks konut projeleri üreten Ber-Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım, "Hep birlikte göreceğiz... Mudanya Sarıyer'i bile geride bırakacak" dedi. 


Aynı zamanda Myrlea AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Yıldırım, şirket olarak Mudanya'yı son derece stratejik bir noktada gördüklerini söyledi. Körfez geçiş hattı ile birlikte bölgenin 365 gün denizi, doğayı ve huzuru yaşamak isteyenlerin tercih edeceği prestij lokasyonu olacağını vurgulayan Yıldırım, "Bursa'nın İstanbul ile tam entegre olmasını takiben, Mudanya'ya yerleşmek için plan yapan birçok İstanbullu olacak. 

Hep birlikte göreceğiz, Mudanya Sarıyer'i dahi geride bırakacak" dedi. 


2 yıldır hazırlanıyoruz Mudanya'da 2 yıldır proje geliştirmek için hazırlık yaptıklarını belirten Yıldırım, şu ana kadar Burgaz, Arnavutköy ve Yenimahalle sırtlarında 5 arsa aldıklarını ifade etti. Yıldırım, haziran ayında başlayan Myrlea projesinin ardından, Olive Park, Mod Mudanya, Loft Arnavutköy ve Sie Teras projelerinin start alacağını söyledi. 

Panoramik manzara IMyrlea'da İstanbul'da geliştirdikleri projelerden farklı olarak erişilebilir lüks standartlarda bir proje oluşturduklarını anlatan Yıldırım, "Myrlea'nın öyle bir lokasyonu var ki, 365 gün Gemlik Körfezi'nin her noktası görülebiliyor. Evlerimizin panoramik manzara genişliği kilometrelerce. Myrlea sakinleri güne orman manzarası ile uyanacak, deniz manzarası ile devam edecek" dedi Ber-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Körfez geçiş hattı ile birlikte Mudanya'nın, 365 gün boyunca denizi, doğayı ve huzuru yaşamak isteyenlerin tercih edeceği bir bölge olacağını söyledi. 


Yıldırım, 5 bin 500 metrekarelik alanda tasarlanan Myrlea'nın 2 bin metrekaresinin yaşam ve sosyal tesislere, 3 bin metrekaresinin ise yeşil alanlara ayrıldığını ifade etti. 4 bloktan oluşan Myrlea'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 5 + 2 kat planlarına sahip 246 yaşam alanı bulunuyor. Gym studio, Türk hamamı ve SPA birimlerinin yer aldığı sosyal ünitelere ek olarak yüzme havuzu, kapalı -açık otopark, seyir bahçeleri, spor alanları ve çocuk oyun parkları da var. 


13 ay gibi kısa sayılacak bir zaman diliminde ana blok ve sosyal tesis binalarının kaba inşaatının tamamlandığını belirten Yıldırım, ilk fazın Temmuz 2014, ikinci fazın ise Kasım 2014'te teslim edileceğini vurguladı. 

Myrlea'da metrekare fiyatının bin 800 liradan başladığını söyleyen Yıldırım, "Anahtar tesliminde Franke marka ankastre ürünler buzdolabı - fırın, davlumbaz ve ocak da bulunuyor" dedi. 


Olay Bursa


Geri Dön