18 / 04 / 2024

Bülent Yıldırım: Mudanya'ya yerleşmek için plan yapan birçok İstanbullu olacak!

Bülent Yıldırım: Mudanya'ya yerleşmek için plan yapan birçok İstanbullu olacak!

Myrlea A.Ş ve Ber-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım, "Körfez geçiş hattının tamamlanmasından sonra, çift şeritli bağlantı yolları ile otobana entegre olacak Mudanya, Sarıyer'i dahi geride bırakacak" dedi.




İstanbul'un Caddebostan, Alaşehir, Acıbadem ve Soyak gibi farklı bölgelerinde lüks konut projeleri üreten Ber-Yapı, yeni merkez üssü olarak Mudanya'yı seçti. Haziran ayında başlayan Myrlea projesini takiben Mudanya'da 4 yaşam alanı projesi daha gerçekleştireceklerini vurgulayan Myrlea A.Ş ve Ber-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım, "Körfez geçiş hattının tamamlanmasından sonra, çift şeritli bağlantı yolları ile otobana entegre olacak Mudanya, Sarıyer'i dahi geride bırakacak" dedi. 


"MUDANYA SARIYER'İ GEÇECEK" 

Bülent Yıldırım, yüzyılın projesi körfez geçiş hattı ile birlikte bölgenin, 365 gün denizi, doğayı ve huzuru yaşamak isteyenlerin tercih edeceği prestij lokasyonu olacağını vurgulayarak, "Mudanya bugüne kadar bir sayfiye bölgesi olarak görülmüş. Oysa 365 gün dolu dolu yaşanacak bir yer. Bursa'nın İstanbul ile tam entegre olmasını takiben, Mudanya'ya yerleşmek için plan yapan birçok İstanbullu olacak. Hep birlikte göreceğiz Mudanya Sarıyer'i dahi geride bırakacak" dedi. 


"5 ARSA ALDIK" 

Mudanya'da 2 yıldır proje geliştirmek için hazırlıklar yaptıklarını belirten Bülent Yıldırım, şu ana kadar Burgaz, Arnavutköy ve Yenimahalle sırtlarında 5 arsa aldıklarını, Haziran ayında başlayan Myrlea Projesinin ardından, tüm planlama çalışmaları biten Olive Park, Mod Mudanya, Loft Arnavutköy ve Sie Teras projelerinin start alacağını söyledi. 


Bursa Hayat




Geri Dön