27 / 04 / 2024

Bülent Yıldırım: Myrlea projesi Mudanya'nın simgesi olacak!

Bülent Yıldırım: Myrlea projesi Mudanya'nın simgesi olacak!

İlk etapta 240 konutun yer aldığı MYRLEA Konutları sosyal yaşam alanları ile tatil havasında günlük yaşam vaat ediyor. Lokasyon olarak bölgenin zirvesinde yer olan proje deniz ve orman manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor...



 Körfeze bir de burdan bakın Tecrübesiz oluşumlar sektörde sıkıntı yaratıyor Ber yapı olarak Mudanya'nın varoluşunda büyük rol oynayacağız İmza attığı projeler ile inşaat sektörünün önemli isimlerinden biri olan Bülent YILDIRIM, sektörde son dönemlerde artan oyuncu sayısına dikkat çekti. Sermaye ve tecrübe anlamında yetersiz oluşumların vatandaşı mağdur ettiğini belirten Yıldırım, bu konuda gerekli önlemler alınması gerektiğinin altını çizdi İstanbul başta olmak üzere Bursa'da konut üreten Ber Yapı Bursa- Mudanya'da MYRLEA projesinin yapımını sürdürüyor. 


İlk etapta 240 konutun yer aldığı MYRLEA Konutları sosyal yaşam alanları ile tatil havasında günlük yaşam vaat ediyor. Lokasyon olarak bölgenin zirvesinde yer olan proje deniz ve orman manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Ber Yapı ne zamandır sektörde? 

Şirketimizin temelleri 1970'li yıllara dayanıyor. İnşaat bizim baba mesleğimiz. Babamdan aldığım Ber Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent YILDIRIM ile bölgenin önemi ve Ber Yapının kuruluşundan bugüne dek geçen zamanı manevi güç ile 1990 yılında Ber Yapıyı kurdum. O yıllardan günümüze kadar İstanbul'un birçok bölgesinde nitelikli yaşam alanları ürettik. 


İnşaat sektöründe güven duyulan bir marka haline gelmemizde en büyük pay, projelerimize kattığımız değerdedir. 

Ber Yapı olarak sektörümüzde hep ilkleri başardık. 


Alaşehir'de hayata geçirdiğimiz bölgenin ilk rezidans projesi "Ata Stüdyo" Ber Yapı'yı markalaştıran önemli bir başlangıç oldu. Bugüne kadar Acıbadem, Soyak, Caddebostan gibi semtlerde çok sayıda prestijli projeler ürettik. 

Tasarımdan projelendirmeye pek çok noktada detayları önemsiyor, yapıya kıymet katan, yaşam alanlarına kimlik kazandıran unsurları bütün projelerimizde titizlikle uyguladık. Son olarak Bursa'nm parlayan yıldızı Mudanya'da toplamda 540 daireden oluşacak MYRLEA Konutları'nın yapımına devam ediyoruz. 


Mudanya'nın son dönemlerde yaşam olarak tercih edilmesinin nedeni nedir? 

Mudanya özellikle coğrafyası ve temiz havası ile mükemmel bir yaşam alanı. Burası özellikle astım hastaları için doktorların önemle tavsiye ettiği bir yer. Mudanya bu sebeple sağlık yatırımlarının aktif olarak hayata geçirildiği bir yerleşim yeri oldu. İstanbul' a yakın. İstanbul bir ucundan diğer ucuna giderken harcadığınız sürede, Mudanya'dan İstanbul' a gidip gelebiliyorsunuz. 

Bu yüzden İstanbul' da yaşayanlar veya çalışmak zorunda olanlar için Mudanya düşülebilecek yaşam yerlerinden biri. 


MYRLEA PROJESİ MUDANYA'NIN SİMGESİ OLACAK 



Bursa'nın incisi Mudanya'yı İstanbul'un Sarıyer'i yapmak istiyorum. Kuveyt ve Dubai'den çeşitli yatırımcılarla birlikte önümüzdeki dönemde Yalova'da beraber 80 villadan oluşan bir proje gerçekleştiriyor olacağız. Onların isteklerine göre şekillenecek projeyi en yakın zamanda başlatıyor olacağız. 


Bölge sosyal ve ekonomik açıdan metropol şehirler gibi değil. Buradaki insanlar samimiyeti ve küçük kent yaşamını seviyor. Bu nedenle Mini bir butik sayılabilecek içerisinde yeme içme mekânlarının olduğu butik alışveriş merkezi yatırımına hazırlanıyoruz. Bu bölgelerde samimi bir ortak yaşam alanı oluşturacağız. En yakın zamanda 1000 âdetin üzerinde konut üretmeyi, Mudanya ya farklı keyifli yaşam alanları oluşturmak istiyoruz. Yeni dönemde kurumsal altyapısı ile rentecar işine girmeyi planlıyoruz. Bu sektörde de adından söz ettiren bir kurum olmayı hedefliyoruz. Bursa serüvenimiz üç yıl önce başladı. Burada arazi yaptık yatırımları yaptık ve önümüzde 10 yıl boyunca bu bölgede proje üretmeye devam edeceğiz. Lüks konut üretmek bizim işimiz. Butik, özgün projelerde dün olduğu gibi yarın da Ber Yapı'nın imzasını göreceksiniz. 

ARSA EN DOĞRU YATIRIM ARACI İnsanlara en doğru ve güvenli yatırım olarak arsa almalarını tavsiye ederim. Toprak Türkiye'de asla değer kaybetmeyen bir yatırım. 

Son dönemlerde inşaat sektöründe artan oyuncu sayısına değinmeden geçmeyen Bülent Yıldırım, tecrübesiz oluşumların sonu hüsranla biten ve sektörü yaralayan neticeler doğurduğuna dikkat çekti. 

¦ Nedir sizce sektörün en büyük sıkıntısı? 

Her sektörde olduğu gibi inşaat sektörünün de sıkıntıları var. İnşaatla ilgili hiçbir bilgi birikimi olmayan kişiler bu sektöre girdi. Sektör çok para kazanılan bir alan olarak görülüyor. İnşaat sektörü büyüklüğü sebebiyle krizden en önce etkilenen ve kriz bittiği zaman en son hareketlenen bir sektördür. İnsanların bu olacak işler değil. Tasarımdan uygulamaya kadar oluşan zaman içerisinde dikkat gerektiren bir çalışma bütünüdür. 

Devletimiz bu konuyla ilgili çeşitli adımlar attı ama daha fazla hassasiyet göstermesi ve sektörde açık olan boşlukların çeşitli düzenlemeler ile kapanması gerekiyor. 

Biz insanlara sadece ticari yaklaşım içerisinde bulunmuyoruz. Kaliteli yaşam alanları sunmak insanların modern yaşama uygun bir hayat sürmeleri için elimizden gelen özeni gösteriyor, projelerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz. 

konunda bilinçlenmesi gerekiyor. Her insan proje üretemez bu iş bilgi ve tecrübe işidir. Bu inşaat işi sadece parayla olmuyor. Bir mühendis alayım şirket kurayım ile Mudanya'mn Gemlik Körfezi'ne hakim en özel bölgesinde tasarlanan Myrlea, toplam 4 blok 116 özel yaşam alanından oluşmaktadır. 

Bursa Mudanya' da MYRLEA Projesinin yapımını devam ettirdiklerini belirten Ber Yapı yönetim Kurulu Başkanı Bülent i Yıldrım, Myrlea ile Mudanya da konut kavramını yeniden tanımladıklarını söyledi. 

¦ Myrlea projesi gördüğü yoğun ilgiyi neye borçlu? 

Bursa'nm ilk A Plus projesidir. l+15+2ye kadar bütün daire tipleri mevcut. Burada 1. Etapta 240 toplamda 540 dairemiz hayat bulacak. Adını Mudanya'nın antik çağ isminden aldı. Bir yanı deniz, bir yanı orman olan projemizde Armutlu' dan Narlı 'ya, Kurşunlu'dan Gemlik'e kadar körfezin tüm güzelliği kuşbakışı projemizin birinci katından bile izleme fırsatı bulabileceğiniz bir lokasyon da inşa ediyoruz. % 70'i yeşil ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 

4 Bloktan oluşan ve 5.500 metrekarelik proje sahasında; seyir teraslarından spor alanlarına, GYM studiodan Türk Hamamı'na, yüzme havuzu ve seyir tribünlerine kadar Myrlea projemizi tercih edenler 365 gün tatil konforunda modern bir yaşama sahip olacaklar. 

Kullandığımız mimari görsel ve hayatı kolaylaştıran çeşitli olanaklara sahip projemiz her geçen gün Mudanya'nın simgesi haline dönüşüyor. 

Bölgeye ilk geldiğimizde Mudanya'yı Sarıyer yapacağız dedik bunda hızla başarıya ulaşıyoruz. 

Bizimle birlikte çevrede gerçekleşen projelerde kaliteyi artırmak zorunda kaldı. Bölgede sektöre yön veren bir kurum olmak bizi ayrıca gururlandırıyor. 


Geri Dön