28 / 03 / 2024

Bulut İnşaat, ikinci projeyi günde 10 TL'den satıyor!

Bulut İnşaat, ikinci projeyi günde 10 TL'den satıyor!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta tamamladığı Evviva Residence Projesi 'nden sonra yine benzer isimde ikinci projeye başladı. Lokasyon olarak yine Esenyurt'u seçen şirketin yeni projesi olan Evviva Residence Yaşam Merkezi



Bulut İnşaat Esenyurt'ta tamamladığı Evviva Residence Projesi 'nden sonra yine benzer isimde ikinci projeye başladı. Lokasyon olarak yine Esenyurt'u seçen şirketin yeni projesi olan Evviva Residence Yaşam Merkezi, birinci projenin dört katı büyüklüğünde ve dört blok olarak tasarlandı. Proje, ilgiç kampanyasıyla da ilgi çekiyor.
Bulut İnşaat   Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, satışa başladıkları bu projeyle günde 10 TL 'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmanın mümkün olduğunu açıkladı. Aslında 2006'dan beri proje üretiminin sürdüğünü belirten Bulut, ödeme şartlarındaki kolaylıklara ve avantajlara dikkat çekti.

En yüksek aidat 120 TL

Projede fiyatların 45 bin 900 TL 'den başladığını söyleyen Bulut, “Evviva Yaşam Merkezi projesinde günde10 TL 'den başlayan taksit imknıyla herkese uygun ödeme seçenekleri hazırladık. Peşin ödemelerde 45 metrekarelik konutları 45 bin 900 TL 'den satışa sunuyoruz. 175 metrekarelik teraslı 3+1 'leri 204 bin 750 TL 'den müşterilerimizle buluşturduk. Vadeli ödeme planında ise söz konusu dairelerdeki fiyatlar 54 bin TL ile 227 bin 500 arasında' dedi.
Ayrıca projeden daire satın almak isteyenler için faizsiz 60 ile 90 ay arasında taksit imknı sağladıklarının altını çizen Bulut, iste göre planlanmış ara ödeme seçeneklerine de işaret etti. Bulut, fiyatlardaki bir diğer avantaj olarak düşük fiyatı göstererek,   'Aidatlarımız 60 TL ile 120 TL arasında değişiyor' dedi.

OTELİ DE OLACAK
Temel Bulut'un verdiği bilgilere göre, Evviva Residence Yaşam Merkezi'ndeki dört bloğun her biri 13 kattan oluşuyor. 758 konutun yer aldığı projede alanın yüzde 75'lik bölümü yeşil alana ayrıldı. Ayrıca alışveriş merkezi ve otel kısımlarının da bulunduğu projenin bulunduğu lokasyon ulaşım rahatlığı, güvenlik, sosyal imkn ve çevre düzenlemeleri dikkate alınarak seçildi. Rezidans hizmeti mantığıyla yapılandırılan projede sağlık, peyzaj, temizlik ve güvenlik elemanlarının yanı sıra bir de veteriner hekimin görevlendirilmesi dikkat çekiyor.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön