26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Yüzde 50 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 23 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 387 bin liradan başlangıç gösteriyor...



Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzası taşıyan  Bulvar İstanbul  projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yer alıyor. Bulvar İstanbul Evleri toplam 1.555 adet konuttan meydana geliyor.


Bulvar İstanbul Evleri ödeme koşulları!

-Yüzde 1 peşinat veriliyor. Peşinatın yüzde 24'lük kısmı 1 sene erteleniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.

-Yüzde 50 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 23 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Bulvar İstanbul lokasyon olarak TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre mesafede, Üçüncü köprü bağlantı yolunun ise ayağında konumlanıyor.


110 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriken Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri fiyat listesi 387 bin liradan başlıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılının ikinci çeyreği olarak belirlendi.


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesinde yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim bilgileri

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön