25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul teslim tarihi

Bulvar İstanbul teslim tarihi

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul’dan şimdi al, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Bulvar İstanbul projesi nerede?

Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul projesi Rezidans, Göl ve Bulvar olmak üzere 3 etaptan oluşuyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul projesi nerede?

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat, 23 ay 0 faizle!

Şirket bünyesinde 23 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılan Bulvar İstanbul projesinde banka kredili ödemelerde ise yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Yüzde 50 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 23 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 387 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul 2016'da teslim!

Yüzde 1 KDV uygulanan Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor!

Yeni etabını satışa açmaya hazırlanan Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 368 bin liradan başlıyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bulvar İstanbul'da 466 bin liraya 3+1!

2016 yılında teslimlerinin yapılması hedeflenen Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.Bulvar İstanbul projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 466 bin liradan başlıyor.

Bulvar İstanbul 2016'da teslim edilecek!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Emlak Konut'un raporlarına göre son 5 ayın satış ve hasılat birinciliğini elimizde tutuyoruz. Projenin tamamını 2016'nın ilk çeyreğinde teslim edeceğiz" dedi.

Bulvar İstanbul'dan Babalar Günü'ne özel 55 bin TL'ye varan indirimler!

Sağlıkkent, 3. Köprü ve 3. Havalimanı güzergahında yer alan Bulvar İstanbul projesinde büyük bir Babalar Günü kampanyası bugün başladı. 55 bin TL'ye varan indirimlerin olduğu kampanya Salı gününe kadar devam edecek.

Bulvar İstanbul projesinde 432 bin TL'ye 3 oda 1 salon konutlar!

Bulvar İstanbul projesinde yer alan dairelerden 3 oda 1 salon seçeneklerinin fiyatları 432 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde müşterilere sunuluyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de yüzde 4 indirimle! 553 bin TL'ye 4+1!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler için peşin ya da banka kredisiyle yüzde 4 indirim sağlanıyor. Projedeki 4+1 dairelerin fiyatları 553 bin TL'den başlıyor

Bulvar İstanbul'da 2+1 daireler 309 bin lira! 2016 teslim!

Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor.Bulvar İstanbul'da 2+1 daireler 309 bin lira...

Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri'nde 336 bin liraya 3+1!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen ve Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından konumlandırılan Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri'nde 3+1 daireler 336 bin liradan başlıyor...

Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi!

Toplam 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana gelen Bulvar Atakent projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor.

Maksem Bulvar Atakent teslim tarihi!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi Halkalı-Atakent bölgesinde yükseliyor. İşte Maksem Bulvar Atakent teslim tarihi...

Küçükçekmece Bulvar Atakent teslim tarihi!

Toplam 391 konut ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Küçükçekmece Bulvar Atakent teslim tarihi...

Bulvar Atakent teslim tarihi!

2 hafta içerisinde daire satışlarının başlayacağı Bulvar Atakent projesinde ön talep süreci sürüyor. İşte, Bulvar Atakent teslim tarihi...

Başakşehir Bulvar İstanbul güncel fiyatlar!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Bulvar İstanbul Evleri, Emlak Konut Ağustos kampanyasına dahil projeler arasında...

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde teslim tarihi!

Mağaza alanlarının 78 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projenin 29 Kasım Pazar günü lansmanı yapılacak. Bulvar İstanbul Cadde teslim tarihi Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bulvar İstanbul teslim tarihi Haberi

Bulvar İstanbul teslim tarihi

24 adet dükkan, 1 adet cafe ve 1 adet kreş için açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bulvar İstanbul Cadde'de dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir lokasyonunda inşa ediliyor. Projede dükkanların alanları 78 - 489 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Büyük mağazacılık, giyim, kuaför, market, cafeler, eczane, restaurant ve GSM operatörü gibi sosyal alanlara sahip Başakşehir Bulvar İstanbul Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuruları www.bulvaristanbul.com.tr adresinden 28 Kasım 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Proje metro durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Bulvar İstanbul daire fiyatları!

3+1 konutlar 780 bin TL ile 847 bin TL,

4+1...