26 / 04 / 2024

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  




Akfen İnşaat'ın İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Akfen İnşaat açıklamasına göre,  Ankara  İncek bölgesi, özelliklerine bir yenisini daha ekliyor. Şimdiye kadar eğitim kurumlarının fazlalığı ile dikkatleri çeken İncek, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı ve Türkiye Adalet Akademisi’nin ardından yapım aşamasına gelen Yargıtay Başkanlığı binası ile de önemli bir yapıya daha kavuşmuş olacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre, Ankara İncek, yaklaşık 3 bin kişinin görev yapacağı ve iki yılda tamamlanması planlanan Yargıtay Başkanlığı binasının hayata geçmesiyle tam anlamıyla bir ‘yargı kampüsü’ olacak. Yargıtay binasının yapım aşamasına gelmesi ise şimdiden bölgedeki gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, Yargıtay Başkanlığı binasında da önemli çalışan sayısının bulunacağını söyledi.

Eğitim ve yargı kurumlarıyla birlikte bölgenin üst düzey oturumcu kitlesi ile özdeşleştiğini belirten Barçak, "Yaklaşık 3 bin kişinin görev yapacağı bina tamamlandığında bir eğitim vadisi olarak bilinen İncek’i aynı zamanda yargı kampüsü haline dönüştürecek. Bulvar Loft, bu bölgenin yanında sosyal donatılı site hayatı ve prim potansiyeli taşıyan bir proje olarak öne çıkıyor. Bu nedenle Bulvar Loft’dan hem oturum hem de yatırım amaçlı satın alma hareketinin başladığını görüyoruz" diye konuştu.

-2019 İlkbaharında teslim edilecek

37 bin metrekarelik İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde toplam 6 blokta, 1 oda 1 salon ila 5 oda 1 salon arasında değişen 16 farklı tipte toplam 822 daire bulunuyor. Genişlikleri 66 ila 350 metrekare arasında olan Bulvar Loft’da daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Bulvar Loft projesinin 2019'un ilkbaharında tamamlanması planlanıyor.
 


Geri Dön