25 / 04 / 2024

Bünyamin Önel: Yatırımınız sonunuz olmasın!

Bünyamin Önel: Yatırımınız sonunuz olmasın!

1996 yılından beri Mezitli’de Esnaf Başkanlığı yapan ve yıllardır gayrimenkul sektörünün içinde olan Bünyamin Önel önderliğindeki Öneller Gayrimenkul, yatırımcıları güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı.



1996 yılından beri Mezitli’de Esnaf Başkanlığı yapan ve yıllardır gayrimenkul sektörünün içinde olan Bünyamin Önel önderliğindeki Öneller Gayrimenkul, yatırımcıları güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı. Özellikle ‘korsan’ emlakçılar tarafından yatırımcıların suistimal edildiğine değinen Önel, “Ev alırken ya da kiralarken hataya düşmeyin” dedi.


HATA YAPMAYIN!

1996 yılından bu yana Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlığı yapan Bünyamin Önel, gayrimenkul sektöründeki sıkıntılara değindi. Mezitli’de gayrimenkul denilince ilk olarak akla gelen ve markalaşan Öneller Gayrimenkul’ün de işletmeciliğini yapan Bünyamin Önel, gayrimenkul yatırımcılarını güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı. Ev alacak ya da kiralayacak olanların yada arsaya yatırım yapacakların ‘korsan’ olarak tabir edilen ve sektörün adeta kanayan yarası haline gelen kişilerce mağdur edildiğine dikkat çeken Önel, “yatırımınız hatanız olmasın” dedi.

 

ÖNCELİK MÜŞTERİ GÜVENİLİRLİĞİ

Gayrimenkul sektörü içinde faaliyet gösteren ciddi kurumların öncelikle müşterinin güvenini kazanmak için çaba harcadığını belirten Önel, “Ev alıp satarken ya da kiralarken öncelik müşterinin güvenliği olmalı. Çünkü yıllardır yapmış olduğu birikimini, yada yatırımını en güvenli ellerde işletmek ister. O eller de sektörde bu işi profesyonelce yapan markalaşmış firmalardır. Ancak son zamanlarda sayıları gün geçtikçe artan ve mantar gibi türeyen korsan emlakçılar kendi menfaatleri doğrultusunda müşteriyi suiistimal etmektedirler. Bu durumdan hem müşteri hem de sektör olumsuz yönde etkilenmektedir” ifadelerini kullandı.


SEKTÖRDE MARKA OLDUK

Yatırımcının ve müşterinin gayrimenkul ile ilgili bir işlerinin olduğunda bu işi profesyonelce yapan ve marka haline gelmiş firmaları tercih etmesi gerektiği konusunda da uyaran Önel, “Aksi taktirde mağduriyet yaşama ihtimali çok yüksek. Çünkü kendi menfaatlerini ön planda tutan kişi ya da kurumlar müşteriyi yanlış yönlendirir. Biz Öneller Gayrimenkul olarak bu konuya fazla hassasiyetle bakıyoruz. Hem sektörün hem de müşterinin menfaatleri ön planda tutarak uzman ekibimizle gayrimenkul sektöründe marka haline geldik. Yatırımcı ve müşteri mağdur olmak istemiyorsa sektöründe uzman ve markalaşmış firmalarla çalışmalıdırlar” şeklinde konuştu.


Haberci


Geri Dön