20 / 04 / 2024

Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlını Bünyamin Önel

Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlını Bünyamin Önel

1996 yılından beri Mezitli’de Esnaf Başkanlığı yapan ve yıllardır gayrimenkul sektörünün içinde olan Bünyamin Önel önderliğindeki Öneller Gayrimenkul, yatırımcıları güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı.

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

Esnaf, Kurban Bayramı alışverişlerinden 100 milyar TL gelir bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın tatil ve bayram alışverişlerinden umutlu olduğunu belirterek, "Bu bayram yapılacak harcamalarla piyasaya yaklaşık 90-100 milyar TL girmesi bekleniyor." dedi.

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, esnafın bu sene Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklentisi olduğunu ifade etti.

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Zincir marketlerde et, balık, ekmek, sigara, alkol satışına yasak mı geliyor? Pazar ve 19.00 talebi çok konuşulacak!

Zincir marketlerdeki fahiş fiyat artışlarıyla alakalı tartışmalar devam ederken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken bir öneride bulundu.

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf kredisinde son durum! Halkbank kredisi şartları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Esnaf Destek Kredi Paketi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı esnaf destek paketi hakkında merak edilen detaylar...

Esnaf kredisini bekleyenler dikkat! Şartları belli oldu

Esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı kredi imkanı verilecek. Tüm krediler Halkbank'tan yıllık yüzde 15 faizle alınabilecek. Geri ödemeler krediye göre, 1 ay, 3 ay ve 6 aylık dilimler halinde olacak.

Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlını Bünyamin Önel Haberi

Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlını Bünyamin Önel

1996 yılından beri Mezitli’de Esnaf Başkanlığı yapan ve yıllardır gayrimenkul sektörünün içinde olan Bünyamin Önel önderliğindeki Öneller Gayrimenkul, yatırımcıları güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı. Özellikle ‘korsan’ emlakçılar tarafından yatırımcıların suistimal edildiğine değinen Önel, “Ev alırken ya da kiralarken hataya düşmeyin” dedi.


HATA YAPMAYIN!

1996 yılından bu yana Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlığı yapan Bünyamin Önel, gayrimenkul sektöründeki sıkıntılara değindi. Mezitli’de gayrimenkul denilince ilk olarak akla gelen ve markalaşan Öneller Gayrimenkul’ün de işletmeciliğini yapan Bünyamin Önel, gayrimenkul yatırımcılarını güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı. Ev alacak ya da kiralayacak olanların yada arsaya yatırım yapacakların ‘korsan’ olarak tabir edilen ve sektörün adeta kanayan yarası haline gelen kişilerce mağdur edildiğine dikkat çeken Önel, “yatırımınız hatanız olmasın” dedi.

ÖNCELİK MÜŞTERİ GÜVENİLİRLİĞİ

Gayrimenkul sektörü...