25 / 04 / 2024

Burak Plaza teslim tarihi!

Burak Plaza teslim tarihi!

Firma: Buket İnşaat

Proje: Burak Plaza

Burak Plaza teslim tarihi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Buket İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen proje 12 kat yüksekliğinde 48 adet ofis projesi olarak dizayn edildi...



Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


Burak Plaza teslim tarihi bilgilerinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 13 bin 610 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen proje  Buket İnşaat  imzası ile Bağcılar'da yükseliyor.


12 kat yüksekliğinde planlanan  Burak Plaza  toplam 48 adet ofisten oluşuyor. Projede yer verilen ofislerin büyüklükleri 178 metrekare ile 891 metrekare arasında değişiyor.


Burak Plaza teslim tarihi


Burak Plaza teslim tarihi bilgileri doğrultusunda projedeki ofislerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Proje lokasyon olarak E-5 ve FSM Köprüsü'ne yakın mesafede yer alıyor ve Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


Burak Plaza fiyat


Burak Plaza Bağcılar fiyat ayrıntılarına göre projedeki ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje ile ilgili ayrıntılı bilgilere  444 3 170 no'lu telefonu arayabilirsiniz. 


Bağcılar Burak Plaza adres


İstoç Oto ve Ticaret Merkezi S – 2 Blok No:25 Kat:3 Mahmutbey – Bağcılar / İSTANBUL


Bağcılar Burak Plaza iletişim


Telefon: 444 3 170

Web Adresi: www.buketinsaat.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön