26 / 04 / 2024

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.



Ekranların ev sevilen ve en güzel isimlerinden olan Burcu Esmersoy, şöhretini paraya dönüştürdü. Takvim'de yer alan habere göre; son dönemde sosyal medyada yaptığı reklamlarla para basan Esmersoy'un başına talih kuşu kondu. Yaz aylarında Bodrum'da ev sahibi olmak için harekete geçen ve 1 buçuk milyon lira bütçe ayıran Esmersoy, bir taşla iki kuş vurdu. 

Güzel sunucu, Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan eşsiz manzarasıyla bilinen Caresse The Residences- Bodrum'dan ev aldı.

Burcu Esmersoy Bodrum dan 2 milyon TL ye lüks malikane aldı!

Esmersoy'un satın aldığı 120 metrekarelik 1+1 dairenin normal satış fiyatı ise yaklaşık 4 milyon TL. Ancak güzel sunucunun eve 2 milyon lira ödedi. Bu arada Esmersoy'un yeni evinin bulunduğu lüks Residence'tan yaz boyunca renkli paylaşımlar yapıp reklam karşılığında büyük indirim aldığı konuşuluyor. Yaz aylarını Bodrum'da bulunan evinde geçiren Esmersoy'un komşularıyla da arası da oldukça iyi...
 


Geri Dön