26 / 04 / 2024

Burdur Karamanlı'da 3. etap TOKİ inşaatı başladı! 

Burdur Karamanlı'da 3. etap TOKİ inşaatı başladı! 

Burdur'un Karamanlı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen toplu konut yapımı için çalışmalar başladı.



Burdur Karamanlı Belediye Başkanı  Fatih Selimoğlu, 3.etap konut çalışmalarının başladığını dile getirdi. Burdurweb'ten Özgür Doğan'ın haberine göre; temel kazı çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Selimoğlu, “115 konut ve 1 kapıcı dairesi bulunan 3. Etap konutlarının temel kazma çalışmaları başladı. Konutların Talepleri ve peşinatları daha önceden toplanmış,  TOKİ  İdaresi tarafından Noter Huzurunda Kuraları çakilmiş ve hak sahipleri belli olmuştur.79 Adet 2+1, 36 Adet 3+1 ve 1 Adet kapıcı dairesinin bulunduğu projenin inşaat çalışmaları başladı. 2. Etap’ların bulunduğu alana yapılacak olan Konutlar şimdiden hak sahiplerine hayırlı olsun.” dedi.

Burdur Karamanlı da 3. etap TOKİ inşaatı başladı! 

Projenin başlamasıyla ilgili teşekkürlerini ileten Başkan Selimoğlu, “3. Etap Projemizin Karamanlı’mıza kazandırılmasını sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’a, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan MENGİ’ye, Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin UĞUR’a, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ömür KARAKAYA’ya, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın İsmail AKKAYA’ya, Tüm Ak Parti İl ve İlçe teşkilatımıza ve ayrıca emeği geçen herkese şahsım ve İlçe Halkım adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Karamanlı’nın geliştirmesi, büyümesi ve modern bir ilçe olması için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Selimoğlu, “MARKA İLÇE olarak KARAMANLI’mızı 2021 yılında yapacağımız yatırımlar ve çalışmalar ile Burdur ilçeleri arasında en çok ses getiren bir İlçe olarak hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Burdur Karamanlı 3. Etap 115 konut ihalesi bugün!


Geri Dön