26 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz: Mersin atık su arıtma tesisiyle turizm hareketlenecek!

Burhanettin Kocamaz: Mersin atık su arıtma tesisiyle turizm hareketlenecek!

Burhannetin Kocamaz Bozyazı'da incelemelerde bulundu. Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Bundan böyle Bozyazı'da deniz turizmi hareketlenecektir" dedi.



Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz. Bozyazı ilçesinde incelemelerde bulundu. Burhanettin Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Bundan böyle Bozyazı'da deniz turizmi hareketlenecektir" dedi. 


MAVİ BAYRAK ALACAK


Arıtma tesisinin İller Bankası'nın finansörlüğünde hayata geçtiğini ifade eden Kocamaz, "Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatı büyük oranda tamamlanmış durumda. Tesisin tam olarak faaliyete girmesiyle, Bozyazı sahillerinin her metrekaresi mavi bayrak standardına kavuşacak ve bu ilçemizde deniz turizmi hareketlenecektir. Biz de Biiyükşehir Belediyesi olarak Bozyazı'ya gerekli yatırımları yaparak, bu hareketlenmeye destek vereceğiz" dedi. 


Sabah Güney 


Geri Dön